Over ons

Inkopen, verkopen, repareren en zelfs verhuren van fietsen... je kan voor alles bij ons terecht. We hebben een aantal nieuwe fietsen (en onderdelen) maar de meeste fietsen zijn tweedehands. Elke fiets verdient een tweede kans bij ons.

Sinds 2011 zijn wij al de winkel voor tweedehands fietsen en fietsonderdelen in de Achterhoek. Gestart in Terborg en later uitgebreid naar Gaanderen (gemeente Doetinchem).

 

Tweewielers Anton Winkel in Gaanderen

 

Geschiedenis

Enkele klanten kennen Anton nog toen hij vanuit huis tweedehands fietsen verkocht aan de Hamminkstraat in Gaanderen. Vanuit zijn schuur knapte hij fietsen op en gaf hij ze een nieuw leven. De verkoop verliep alleen via Marktplaats. In deze jaren leerde hij het vak van fietsenmaker.

In 2011 besloot hij om van zijn passie zijn beroep te maken. Een leegstaand pand aan de Walstraat in Terborg werd gehuurd om de bedrijfsactiviteiten uit te kunnen voeren. Binnen twee jaar groeide het aanbod aan fietsen zo snel dat de locatie in Terborg te klein werd.

Tweewielers Anton Terborg 2012

Foto uit 2012: Anton in de werkplaats in Terborg 

Sinds december 2012 is Tweewielers Anton gevestigd in het hart van Gaanderen. Een grotere locatie met een betere bereikbaarheid. Zo is het station van Gaanderen op loopafstand en is de zaak gelegen aan de grote doorgaande weg tussen Doetinchem en Silvolde.

Er is inmiddels een groot klantenkring opgebouwd met vaste klanten die zowel hun fietsen laten repareren als gebruikte fietsen kopen voor het hele gezin. Deze klanten komen uit de hele Achterhoek naar Gaanderen toe.

 

 

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »