Veelgestelde vragen en contact
1 Reparaties
1.1 Moet ik een afspraak maken voor reparatie?

Nee. Kom tijdens openingstijden langs wanneer het jou uitkomt. Eventueel zelfs in de avonduren kun je je fiets brengen (op afspraak).

1.2 Hoe lang duurt het repareren van mijn fiets?

Niet lang. Binnen- of buitenband vervangen of andere kleine ingrepen kan (soms) zelfs direct. Maar dit beloven wij niet. 99% van onze reparaties is binnen 24 uur klaar. Breng je fiets in de ochtend, dan fiets je 's-avonds alweer op je eigen fiets.

1.3 Kan ik een leenfiets krijgen tijdens de reparatie van mijn fiets?

Dat is mogelijk. Heel vervelend dat je even geen fiets hebt. Daarom zoeken wij wel een fiets uit die je snel kan lenen. Bespreek dit wel in de winkel.

1.4 Mijn fiets moet gerepareerd worden, maar ik kan de fiets niet brengen. Halen jullie fiets op?

Geen probleem, MAAR... Dit is wel in goed overleg (soms afhankelijk van de grote van de reparatie) en binnen een straal van maximaal 10 kilometer. We hebben geen standaard mannetje die heen en weer rijdt, maar we zijn de beroerdste niet. We helpen je graag uit de brand. Bel hiervoor even naar 0315-342929 en overleg met ons.

Neem contact op
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »